Integra Boost 67g sáček pro 62% vlhkost

Kód: 1060513
Neohodnoceno
Značka: Integra Boost
od 109 Kč

Zvolte variantu

TOTO 67 G BALENÍ JE VHODNÉ PRO MAXIMÁLNĚ 450 G SKLIZNĚ. Kromě přeschnutí chrání Integra Boost úrodu také PŘED VELKOU VLHKOSTÍ. Vlhkost podporuje vznik plísní a snižuje kvalitu obdobně jako přesychání. Je známo, že každá část rostlin a bylin (list, květ, plod) po sklizni postupně sesychá. KROMĚ ZTRÁTY HMOTNOSTI HROZÍ TAKÉ POŠKOZENÍ STRUKTURY A DEGRADACE ESENCIÁLNÍCH LÁTEK.

Detailní informace

Balení: 1 ks
Skladem ( běžně do 1 dne ) | 1060513
109 Kč
Balení: 12 ks
Skladem ( běžně do 1 dne ) | 1060514
1 199 Kč
Balení: 24 ks
Skladem ( běžně do 1 dne ) | 1060515
2 399 Kč

Detailní popis produktu

Kromě přeschnutí chrání Integra Boost úrodu také před velkou vlhkostí. Vlhkost podporuje vznik plísní a snižuje kvalitu obdobně jako přesychání.


Jak chrání Integra Boost usušené rostliny?


Patentovaná technologie pracuje jednoduše. Pokud bude relativní vlhkost byliny více jak 62%, sáček do sebe natáhne přebytečnou vlhkost. Následně vlhkost v uzavřené nádobě zreguluje na 62% tak, že i přítomná bylina bude mít svou vlastní relativní vlhkost na této úrovni a neklesne pod ní, prostě nepřeschne.
Oproti konkurenčním produktům má velkou výhodu v tom, že každý pytlíček je vybaven indikátorem v podobě snadno čitelné kartičky. Jakmile se tečka zbarví na světle modrou, je čas na změnu. Výroba podléhá přísným standardům FDA.
Netoxická oboustranná kontrola vlhkostiSáčky Integra Boost 67 g, 62% vlhkost jsou odolné proti roztržení a poškození. Obsahují pouze biologicky rozložitelné a netoxické látky. Tyto látky nemají žádné negativní účinky na vůni či chuť skladovaných bylin, tabáku nebo potravin. Účinek sáčků a regulace vlhkosti se snižuje při častém otevírání nádoby.
Integra Boost neslouží jako médium na sušení rostlin, ale pro oboustrannou kontrolu vlhkosti. Proto se využívá pouze s dostatečně usušenými, ale nepřeschlými, bylinami.
Integra Boost je vhodný i pro skladování čaje, tabáku, potravin nebo koření.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: